PALVELUT

MITÄ ME TARJOAMME

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme erikoistuneet erityisesti kiinteistöjen markkinointimateriaalien tuottamiseen.  Suurin osa tuotannoistamme on kiinteistöjen omistajien, kehittäjien, vuokraajien ja muiden ammattilaisten ideoiden visualisointia ja toiveiden toteuttamista. Toisaalta, joskus saamme täysin vapaat kädet projektin ideoimiseen sekä toteuttamiseen.  Työmme vaatii meiltä kuitenkin aina jalat maassa työskentelyä sekä äärimmäistä ammattitaitoa, jonka olemme hankkineet usean sadan projektin turvin.

Alkuperämme ja koulutuksemme on kuitenkin  dokumenttielokuvissa, televisiomainoksissa ja varsinkin filmipsykologiassa. Oli projekti mikä tahansa, pystymme tuomaan käyttöönne teknisen ammattitaidon lisäksi teoreettisen osaamisemme, joka erottaa asiakkaidemme projektit lopulta heidän kilpailijoistaan.

KIINTEISTÖJEN3D-MALLINTAMINEN

Palvelumme kattavat kiinteistökohteiden mallintamisen. Kohteemme voivat olla suurista kauppakeskuksista ja toimistorakennuksista pieniin asuinhuoneistoihin ja yksittäisiin havainnekuviin.

HAVAINNEKUVAT

Luomme mallintamistamme tiloista havainnekuvat printtimarkkinointiin sekä sähköiseen mediaan.

VIRTUAALITODELLISUUS

Kaikki mallintamamme tilat voidaan tehdä myös VR-projekteina. Katsojalle näytetää virtuaalilasien avulla tulevat tilat täysin toden tuntuisina.

360 WALKTHROUGH

360-virtuaalikierroksessa katsoja pääsee liikkumaan mallinnetuissa tiloissa. Tämä ei vaadi VR-laseja, vaan kaikki tapahtuu hänen omalla tietokoneellaan tai tabletillaan nettiselaimen avulla.

BRÄNDIFILMIT,MARKKINOINTIELOKUVAT

Toteutamme kansainvälisiä sekä kotimaisia brändifilmejä ja televisiomainoksia. Lisäksi teemme markkinointifilmejä asiakkaidemme kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Katso brändi-, mainos- ja markkinointifilmiemme SHOWREEL tästä.